Alapelv a minőség

LORCH

Valóban, egy Lorch berendezés nem olcsó, de az árát megéri. Segítünk önnek spórolni, méghozzá ott, ahol a legjobban szükség van rá: a termelékenység növelésében. Rövidebb idő alatt kevesebb utómunkálattal többet termelni és optimális varratminőséget előállítani: ez csökkenti az előállítási költséget. Ehhez párosul egy mértékadó garancia, mellyel a megtérülés még gyorsabbá válik.

LORCH

Itt születik a hatékonyság

Ha megkérdeznének egy hegesztőgépet, hol születne meg szívesen, azt válaszolná: Auenwaldban.

Ugyanis egy LORCH berendezésben a tapasztalat benne van. 60 éve fejlesztünk és készítünk nagyértékű hegesztőberendezéseket, melyek a piac legjobbjaihoz tartoznak. Hegesztő berendezéseink előállítása Auenwaldban, a világ egyik legmodernebb üzemében folyik, Stuttgart közelében, mely az egyik legjelentősebb Hightech központ Németországban, Európában és az egész világon.

Itt nemcsak rendkívül exkluzív autók, hanem kiemelkedően produktív, minőség- és hatékonyságnövelő hegesztő berendezések is születnek. Feltalálói szellemmel, nagy adag becsvággyal és sok-sok munkával újra és újra sikerül mind jobbá tenni készülékeinket. Olyan kimagaslóvá, hogy elnyertük a Német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium innovációs díját.

LORCH - Alapelv a minőség

Minőség - Made by Lorch

Azt ígérjük, hogy jobban tudnak dolgozni és könnyebben állítanak elő minőséget.

Mert csak valóban minőségi munkával lehet manapság jó pénzt keresni.

Első Lorch igazság:
Jó minőség nincs olcsó pénzért.
Egyeseknek a hegesztő diszkont vagy a sarki piac megfelel, mert ott olcsó készülékek kaphatók. De hogy a Made in - "nem tudom hol" "ütős" ára később "ütős" teljesítményt eredményez-e, az kérdéses. Felvetődik a kérdés: barkácsolni akar, vagy professzionálisan dolgozni? Egy jó hegesztőgép akár 700 alkatrészből is állhat, és minden egyes alkatrésznek megbízhatóan kell működnie. Mert ha egy készüléket az útjára bocsájtunk, többé nem akarjuk viszontlátni.
Második Lorch igazság:
A berendezés minőségével az Ön munkájának minősége is nő.
Meg kell ismételnünk: egy jó hegesztőgép akár 700 alkatrészből is állhat, melyeknek minősége nagyon lényeges. Aztán jön az összehangolás művészete. Ez olyan, mint egy zenekar. Ha például egy olcsó hegedűvel ráadásul túl korán lép be, eljátszotta a minőséget, mint ahogy a hegesztésben is. Hogy egy hegesztőgép milyen, az kívülről nem látszik - hegeszteni kell vele. Ha kívül piros, és a Lorchtól jött, abban bízhat.
Harmadik Lorch igazság:
A minőségre ott van szükség, ahol az befolyásoló tényező.
A Lorch berendezések a gyakorlat számára készültek. Kint az építkezésen ugyanaz a minőség, mint az üzemben. Azt adjuk, amire szükség van - mindent, amit tudunk. Minden Lorch gépben fél évszázados tapasztalat rejlik. Ez a legjobb működésre, a legjobb kiszolgálásra és a legjobb hegesztési eredményre irányuló tudás. Maximum 3 lépés, és Ön tökéletesen hegeszt. Ez a filozófiánk és az alapelvünk. Egy Lorch készüléket nem kell kiszolgálni, az szolgálja ki Önt.
Negyedik Lorch igazság:
Csak azok tudnak minőséget alkotni, akik úgy is gondolkoznak.
A Lorchnál a minőség több egy reklámigéretnél. A minőség számunkra becsület és tartás kérdése. Talán ez abból ered, hogy Auenwaldban dolgozunk, távol mindattól, ami eltérít. A berendezések fejlesztése és gyártása során kicsit olyanok vagyunk, mint a profi hegymászók. Az összes cél közül a legmagasabbat tűzzük magunk elé. A legmagasabb célt tűzzük ki. Azután az összes tapasztalatunkat, tudásunkat és kreativitásunkat beleadjuk, hogy ezt a legmagasabb célt - az igazi minőséget - elérjük.
Mibe kerül egy 1 méter hegesztési varrat?

Valóban, egy Lorch berendezés nem olcsó, de az árát megéri. Segítünk önnek spórolni, méghozzá ott, ahol a legjobban szükség van rá: a termelékenység növelésében. Rövidebb idő alatt kevesebb utómunkálattal többet termelni és optimális varratminőséget előállítani: ez csökkenti az előállítási költséget. Ehhez párosul egy mértékadó garancia, mellyel a megtérülés még gyorsabbá válik.

A hegesztőgép csak 5 cm?

Ezt  valóban át kéne gondolnunk. Egy újonnan vásárolt hegesztőgép bekerülési költsége csak apróság a munkadíj és a segédanyag költségéhez képest. Mégis az emberek csak a gép árát nézik, és elfeledkeznek a vásárlást követő problémáról. Különösen a gyártási költségről, amit egy olcsó berendezés drasztikusan megnövelhet. Kérem gondoljon arra: mi a Lorchnál a gyakorlat számára készítünk hegesztőgépeket, és ettől lehet a gyártás termelékeny.

Nézzük a munkaidőt.

Egy tehetséges hegesztő egy év alatt kb. 1920 órát dolgozik. Ha egy nem túl jó berendezéssel dolgozik, és a teljesítménye csak 8 %-kal csökken, ez közel 154 munkaóra-kiesést jelent. Kb. 5.000 Ft/óra munkadíjjal számolva ez éves szinten 770.000 Ftot jelent. Átlagosan 5 év amortizációs idő tekintetében ez 3.850.000 Ft extra költséget jelent. Most már világossá vált a Lorch alapelve. Minden erőnkkel partnereink termelékenységnövekedésén dolgozunk.Tegye Ön is ezt, és válasszon egy valóban jól alkalmazható hegesztőgépet, egy valódi Lorch hegesztőgépet!